OPEARTER NA PC-u

Operater na PC-u je program obuke osmišljen tako da se može realizovati kroz dva nivoa, osnovni i napredni. Posebno je pogodan i prilagođen poslovnim korisnicima jer obuhvata sve oblasti u kojima je primena računara i informatike nezamenljiva u rešavanju svakodnevnih izazova koje nameće savremen način poslovanja.

Ukoliko ste poslodavac ovaj kurs će vaše zaposlene učiniti mnogo efikasnijim i uštedeti mnogo vremena koje se troši u kreiranju osnovnih poslovnih dokumenata, ali i složenijih obrazaca.

Ukoliko tražite posao kroz ovaj program obuke steći ćete neophodna znanja koje se postavljaju pred svakog radnika, bez obzira na prirodu posla i zanimanja. Osim toga, biće te konkurentniji prilikom traženja posla jer nakon uspešno završene obuke dobijate sertifikate koji su jedan od neophodnih uslova za zapošljavane u mnogim firmama i organizacijama.

Operater na PC-u - Osnovni

Potrebno pred znanje

Za ovaj program obuke nije potrebno nikakvo pred znanje.

Oblasti učenja:

Trajanje:

Kurs se realizuje u fondu od 60 časova sa dinamikom i terminima koji se određuju u dogovoru sa polaznicima kursa, ili po postojećem rasporedu škole računara tj. 3 x nedeljno po 2 časa.

Operater na PC-u - Napredni

Potrebno pred znanje

Oblasti učenja:

Trajanje:

Kurs se realizuje u fondu od 30 časova sa dinamikom i terminima koji se određuju u dogovoru sa polaznicima kursa, ili po postojećem rasporedu škole računara tj. 3 x nedeljno po 2 časa.